Schrijf-een-recensies

Ik hoop dat je genoten hebt van je massage. Ik ben erg dankbaar dat je een moment hebt om een recensie te schrijven over je massage-ervaring bij dikoeboe. Prettige dag verder. Groetjes, Reni - dikoeboe.

Reactie plaatsen

Reacties

Leen
4 maanden geleden

Super massage gehad dankjewel Reni

Anne Pouillie
5 maanden geleden

Ik werd zo vriendelijk ontvangen.
Reni....je bent een heel lieve mevrouw.
De rust en de geuren deden me al onmiddellijk rustig worden....en toen moest de massage nog beginnen.
Mijn lichaam en geest werden een uur lang verwend.
De massage deed me zeer veel deugd.

Dikke merci.

En ZEKER tot gauw.

Liefs.

Anne.

Dieter
5 maanden geleden

Mijn eerste massage bij Reni.
De ontspannende combinatie massage van 90 minuten. Je wordt ontvangen door een vriendelijke lieve vrouw die de kunst van het vak kent. Om alles in één woord te beschrijven:
Fantastisch was het! Ik kijk nu al uit naar mijn volgende keer. Dit is een aanrader voor wie een moment wil van relax en ontspanning.
Tot binnenkort Reni en vooral bedankt!

Kathy Deprez
7 maanden geleden

Ik heb enorm genoten van de deugddoende rugmassage bij Reni. Haar professionele aanpak en aandacht voor detail maakten de ervaring echt ontspannend. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deprez Kathy
9 maanden geleden

Na mijn recente deugddoende massage met de therapeute met de gouden handen, voel ik me volledig ontstresst en ontspannen. Haar vaardigheid en expertise in massagetherapie waren duidelijk merkbaar vanaf het moment dat de sessie begon.
De massage was precies wat ik nodig had om mijn spanning en zorgen los te laten. De massage was perfect afgestemd op mijn behoeften en de therapeute had een geweldig gevoel voor druk en ritme. Ik voelde de spanning in mijn spieren geleidelijk verdwijnen terwijl ze met vloeiende bewegingen en met de juiste druk de massage verder zette. De rustige muziek en de aangename geur van etherische oliën maakten de ontspanning compleet. Het was alsof ik in een oase van rust was beland.
Na de massage voelde ik me lichter, meer in balans en volledig ontstresst. Mijn spieren waren soepel en mijn geest was kalm. Deze therapeute met gouden handen heeft absoluut een talent voor het creëren van een helende en verjongende ervaring. Ik zal zeker terugkomen voor meer sessies om deze gevoelens van ontspanning en welzijn te behouden. Topadres

Fabienne
10 maanden geleden

Ik kan Reni enkel maar aanbeveling.

Van het moment dat de deur open gaat brengt ze een rustig en aangenaam gevoel op je over.
Ze heeft gouden handen, al bijna 2 jaar neemt ze mijn rug onder handen.
Ze weet precies waar het probleem zit, ze vraagt ook telkens of de druk goed is.
En ik kijk er telkens naar uit om te genieten van haar rugmassages.
En ik kom er telkens ontspannen buiten.
Je bent een topper Reni!!!

Elien
10 maanden geleden

Al bij het ontvangst geeft Reni je een ontspannen, rustig en welkom gevoel. Ik koos de Balinese massage en die was perfect! Ik kreeg al heel wat massages maar deze bij Reni springt er toch met kop en schouders bovenuit. Ik kom zeker terug. Bedankt!

Rita Nowé
10 maanden geleden

Deze namiddag terug genoten van een deugddoende massage. Ik ben intussen vaste klant en kan het alleen maar aanraden.Een moment voor jezelf heerlijk! Reni weet precies wat je lichaam nodig heeft. Totale ontspanning voor lichaam en geest.
Bedankt Reni🙏

Scot Vanmarcke
10 maanden geleden

Ik heb (opnieuw) genoten van de combinatie-massage. De druk was perfect en ik kon mij volledig ontspannen. Ook de babbel achteraf is gezellig. Een absolute aanrader!